Dit is waarom Rashford weer op kan staan voor Manchester United

Reacties

ADVERTORIAL – Manchester United speelt vanmiddag tegen Nottingham Forest. De ploeg van Erik ten Hag heeft een moeizame seizoenstart achter de rug, maar hoopt het schroom van zich af te gooien op Old Trafford. Speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor uitblinker Marcus Rashford.

Dit is waarom Rashford weer op kan staan voor Manchester United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Manchester United haalde met André Onana, Mason Mount en Rasmus Hojlund drie kanonnen voor in de basis in huis, maar echt vloeiend loopt het allemaal nog niet. Wolverhampton Wanderers werd in eigen huis moeizaam verslagen en in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur gaf United niet thuis. Er zijn doelpunten nodig en dan kan men alleen maar kijken naar één man.

Die man is Marcus Rashford. De multifunctionele aanvaller beleefde afgelopen seizoen zijn beste jaar in dienst van Manchester United, maar moet nog even op gang komen. Door de blessure van Hojlund speelt Rashford momenteel in de spits, maar diep van binnen hunkert de aanvaller weer naar zijn vertrouwde linkerkant, waar hij iets meer de tijd en ruimte krijgt om de actie in te zetten.

Nu gaan de geluiden dat Hojlund wel eens zijn debuut zou kunnen gaan maken tegen Nottingham Forest. Dat zou niet alleen een kwantitatieve opsteker zijn voor Ten Hag, maar ook Rashford wrijft in de handen. Naar verwachting komt hij zaterdagmiddag weer uit vanaf de linker kant en dat kan wel eens voor het nodige vuurwerk gaan zorgen.

Unibet speelt in op de mogelijkheid dat Rashford weer gaat opstaan voor United. De bookmaker heeft een speciale actie in het leven geroepen. Voor een doelpunt van Rashford staat nu geen odd van 1.90, maar 2.60.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelenhttp://www.vi.nl/verantwoordspelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.