Dinamo Moskou leidt de dans om gewilde Nieuwkoop

Reacties

Bart Nieuwkoop heeft zich in de belangstelling gespeeld van Dinamo Moskou, maar de Russische topclub is niet de enige met interesse in de rechtsback van Feyenoord. Ook clubs uit Duitsland, Engeland, Frankrijk en Turkije hebben Nieuwkoop in het vizier nu hij bij Feyenoord in het bezit is van een aflopend contract.

Dinamo Moskou leidt de dans om gewilde Nieuwkoop
© Pro Shots

Feyenoord heeft in die verbintenis wel een eenzijdige optie laten opnemen van nog een seizoen. De verwachting is dat de club die zal gaan lichten. Daarmee verzekert Feyenoord zich van in ieder geval een transfersom, maar als de club echt iets wil, zal het met een andere aanbieding moeten komen. Ook een eenjarige verbintenis is voor de geïnteresseerde clubs geen probleem, dan hoeft Nieuwkoop niet de hoofdprijs te kosten.

Hoewel hij momenteel geen basisspeler is, kan Nieuwkoop wel terugkijken op een succesvol 2020. Begin dit jaar verhuurde Feyenoord hem aan Willem II. In Tilburg speelde Nieuwkoop alles en plaatste hij zich met de club voor Europees voetbal. Terug bij Feyenoord raakte hij met Lutsharel Geertruida verwikkeld in een concurrentiestrijd voor de rechtsbackpositie. Nieuwkoop speelde negen competitiewedstrijden waarvan hij er slechts één inviel.

Ali Dursun, zakelijk begeleider van Nieuwkoop, wil de interesse in de rechtsback ‘bevestigen noch ontkennen’. Nieuwkoop is bezig aan zijn vijfde seizoen in De Kuip.

Beluister hier de meest recente aflevering van de Dick Voormekaar Podcast.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.