Dilrosun dicht bij akkoord met Feyenoord

Reacties

Javairô Dilrosun (24) is hard op weg naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben dringend behoefte aan aanvallende versterking door het vertrek van Luis Sinisterra naar Leeds United. Een akkoord met Hertha BSC en de speler zelf is nabij.

Dilrosun dicht bij akkoord met Feyenoord

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord het oog laat vallen op Dilrosun. Vorig jaar zag de club ook al de potentie van de enkelvoudig international. Destijds was Dilrosun in beeld om de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis op te volgen, maar kwam het niet tot de gang naar Rotterdam.

Dilrosun staat nog onder contract bij Hertha BSC. Afgelopen seizoen werd hij echter verhuurd aan Girondins Bordeaux. In de Ligue 1 scoorde hij twee keer, terwijl hij zes assists gaf. Ondanks een redelijk seizoen op persoonlijk vlak degradeerde zijn tijdelijke werkgever echter.

Dilrosun zou bij Feyenoord zowel op de linker- als de rechterflank uit de voeten kunnen. Behalve het vermogen om met individuele acties het verschil te maken, zou de snelle aanvaller Slot nog een voordeel bezorgen. Hij kan immers ook als nummer 10 uit de voeten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.