Dijks krijgt Inzaghi als hoofdtrainer bij Bologna

Reacties

Filippo Inzaghi is de nieuwe hoofdtrainer van Bologna. De voormalig topspits heeft een tweejarig contract getekend bij de Italiaanse middenmoter, waar hij te maken krijgt met Mitchell Dijks.

Dijks krijgt Inzaghi als hoofdtrainer bij Bologna

Dijks werd op 23 mei gepresenteerd bij Bologna en een dag later stuurde zijn nieuwe werkgever hoofdtrainer Roberto Donadoni de laan uit. Direct werd de 44-jarige Inzaghi naar voren geschoven als de belangrijkste kandidaat om het stokje over te nemen. Afgelopen maandag kondigde Inzaghi zijn vertrek bij Venezia aan en twee dagen later heeft hij zijn overgang naar Bologna afgerond.

Voor Inzaghi wordt dit zijn tweede klus als hoofdtrainer in de Serie A. De Italiaan stond na het ontslag van Clarence Seedorf bij AC Milan in het seizoen 2014/15 voor de groep bij i Rossoneri. Inzaghi zat hierna een jaar zonder club en werkte vervolgens twee seizoenen bij Venezia. Nu mag hij het gaan laten zien bij Bologna, dat in het afgelopen seizoen als vijftiende eindigde in de Serie A.

Op het hoogste Italiaanse niveau neemt Inzaghi het komend seizoen op tegen zijn twee jaar jongere broertje Simone. Laatstgenoemde staat bij Lazio voor de groep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.