Diaby komt met bijzondere verklaring voor diefstal horloge Dolberg

Reacties

Lamine Diaby heeft zich in een statement uitgesproken over de bijzondere zaak tussen hem en Kasper Dolberg. Het inmiddels ontslagen talent van OGC Nice stal een peperduur horloge, naar wat blijkt uit jaloezie.

Diaby komt met bijzondere verklaring voor diefstal horloge Dolberg
© Pro Shots

Diaby werd dinsdagmiddag ontslagen door Nice, nadat hij zich bij de club had gemeld als schuldige van de diefstal. Het horloge van Dolberg, ter waarde van 70 duizend euro, werd ontvreemd uit de kleedkamer van Nice. De achttienjarige Diaby komt via social media met een verklaring voor zijn daad.

'Door een blessure en een rode kaart kwam het maar niet van mijn rentree in het eerste elftal. Dat beïnvloedde mij op mentaal vlak. Mijn falen stond in schril contrast met het succes van mijn teamgenoot Kasper. Ik weet nog steeds niet waarom ik het heb gedaan, misschien omdat ik jaloers was', schrijft Diaby, die met Paris FC inmiddels een nieuwe club gevonden heeft.

'Ik ben nog maar achttien, maar mijn leeftijd mag geen excuus zijn', gaat Diaby verder met zijn spijtbetuiging. 'Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen door te gaan praten met Kasper, de trainer en de directeur. Ik heb verteld dat ik alles terug zou betalen, wat inmiddels is gebeurd.'

Diaby hoopt zichzelf terug te knokken na deze valse start van zijn profcarrière. 'Ik wens Kasper al het succes toe bij Nice, misschien komen we elkaar nog een keer tegen op het veld. Ik hoop dat dit dan slechts een nare herinnering is. Voor mij is de grootste straf dat ik Nice heb moeten verlaten, ik zal mij terugvechten op het veld.'

Het volledige statement van Lamine Diaby.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Dolberg
Meer over K. Dolberg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.