Dest zet goede vorm door bij VS: 'Gewoon ziek, zo goed'

Reacties

Sergiño Dest heeft zijn eerste doelpunt als Amerikaans international te pakken. De back van Barcelona maakte donderdag sowieso indruk in Wenen.

Dest zet goede vorm door bij VS: 'Gewoon ziek, zo goed'
© Pro Shots
Verenigde Staten
Verenigde Staten
4 - 1
Jamaica
Jamaica

Dest gaf in de 34ste minuut met de fraaie openingstreffer het startsein voor de overwinning op Jamaica, dat in Wenen het vriendschappelijke duel met 4-1 verloor. De gewezen Ajacied hield daarmee zijn woord. 'Hij had me al verteld te zullen scoren', zei bondscoach Gregg Berhalter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dest kwam aan de aftrap als linksback, waar hij onder Ronald Koeman meestal aan de rechterkant speelt. 'Het maakt me niet uit, ik hou er gewoon van te spelen', zei de back, die een goede wisselwerking had met Christian Pulisic. 'De chemie is goed, op en buiten het veld. Ik denk dat als we vaker samenspelen, het alleen maar beter kan worden.'

Brenden Aaronson, die na rust de plaats innam van Pulisic en de 2-0 voor zijn rekening nam, was na afloop duidelijk over wie de man van de wedstrijd was. 'Sergiño is gewoon ziek, zo goed.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.