Deschamps weet maar al te goed dat Frankrijk moet vrezen voor Denemarken

Reacties

De Franse bondscoach Didier Deschamps waakt voor onderschatting tegen Denemarken. Ook had hij op de persconferentie goed nieuws over verdediger Raphaël Varane.

Deschamps weet maar al te goed dat Frankrijk moet vrezen voor Denemarken
Frankrijk
Frankrijk
2 - 1
Denemarken
Denemarken

'Ik heb al meerdere keren gezegd dat Denemarken wordt onderschat. Ze hebben ons veel problemen bezorgd, dus we moeten ervoor zorgen dat dat nu eens andersom is', doelde hij op de twee verliespartijen die zijn elftal leed in de Nations League-campagne. In eigen huis ging Frankrijk met 1-2 onderuit, terwijl het op bezoek in Denemarken met 2-0 verloor.

Denemarken staat momenteel tiende op de FIFA-ranglijst, Frankrijk bezet de vierde plek. De eerste wedstrijd eindigde voor de Denen in een 0-0 gelijkspel met Tunesië, terwijl de Fransen met 4-1 zegevierden in het duel met Australië.

Voordeel voor Deschamps is dat hij tegen Denemarken de beschikking heeft over verdediger Varane, die niet speelde in het eerste groepsduel. 'Het belangrijkste is dat hij zich zowel mentaal als fysiek fit voelt. En ik weet dat hij dat ook echt is', stelde hij in aanloop naar de wedstrijd, die zaterdag om 17.00 uur van start gaat.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep D Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Frankrijk
3
2
0
1
6-3
+3
6
2
Australië
3
2
0
1
3-4
-1
6
3
Tunesië
3
1
1
1
1-1
0
4
4
Denemarken
3
0
1
2
1-3
-2
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.