Depay heeft oriënterend gesprek met Paris Saint-Germain

Reacties

Memphis Depay heeft reeds een oriënterend gesprek gehad met Paris Saint-Germain. PSV is daarvan op de hoogte gesteld door de speler en zijn management SEG. De Oranje-international heeft zich laten informeren over de plannen die PSG met hem heeft.

Depay heeft oriënterend gesprek met Paris Saint-Germain

Depay moet bepalen of hij interesse heeft in de Ligue 1. Tot voor kort was hij er heel duidelijk over dat de Premier League zijn favoriete competitie is, maar dat Depay naar Parijs is afgereisd wijst erop dat hij de interesse van de Fransen niet zomaar afwimpelt. Afgelopen winter deden de Parisiens nog een mislukte poging om de 21-jarige vleugelspits over te nemen.

PSG is bereid alle registers open te trekken om Depay te interesseren voor een overstap. De Franse topclub heeft zowel PSV als de speler laten weten dat de transfersom en de financiële eisen van Depay zelf geen struikelblok zullen vormen. Als hij aangeeft open te staan voor een transfer, dan zal president Nasser Al-Khelaïfi het sein op groen zetten om de deal af te ronden.

Van Gaal
Behalve PSG hebben ook Manchester United en Liverpool contact gezocht. Man Utd weet inmiddels ook precies waar het wat Depay betreft aan toe is. De speler is geschikt bevonden door de scouting, het lijntje van Louis van Gaal naar technisch manager Marcel Brands en algemeen directeur Toon Gerbrands is kort.

Van Gaal werkte bij het Nederlands elftal samen met Depay en is zeer onder de indruk van zijn kwaliteiten en potentie. Op zijn beurt voelt Depay ook veel voor een hernieuwde samenwerking met de topcoach. De vraagprijs van naar verluidt 25 miljoen euro is ook voor de Mancunians geen probleem. Liverpool wil ook meedoen, maar is omgeven door onzekerheden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.