Denswil verlaat Ajax voor Club Brugge

Reacties

Stefano Denswil vertrekt met onmiddellijke ingang bij Ajax. De centrumverdediger verruilt de Amsterdammers voor Club Brugge, waar hij een contract voor drieënhalf jaar tekent.

Denswil verlaat Ajax voor Club Brugge

Dat meldt De Telegraaf. Denswil had nog maar een contract voor een half jaar bij Ajax. De club deed in het verleden een vruchteloze poging het contract van de verdediger te verlengen. Dit seizoen kwam Denswil zeer mondjesmaat in actie, waardoor Ajax welwillend stond tegenover een tussentijdse transfer.

De 21-jarige Denswil maakte op 3 april 2012 zijn debuut voor Ajax en kwam vorig seizoen tot zeventien competitieduels, maar zijn echte doorbraak in het rood-wit bleef uit. Deze jaargang tot precies één competitiewedstrijd voor het eerste elftal en zeven in Jong Ajax.

Bij Club Brugge, dat bovenaan staat in de Belgische competitie, komt Denswil met Ruud Vormer een landgenoot tegen. Vormer stapte afgelopen zomer van Feyenoord over naar de Vlaamse club.

Qatar
Zondag vertrokken de Amsterdammers zonder Denswil op trainingskamp naar Qatar. Er werd geen vervanger voor hem opgeroepen, waardoor de spelersgroep van trainer Frank de Boer bestaat uit 28 man.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.