Denis Suárez hekelt werkwijze Barça

Reacties

Na een mislukte verhuurperiode bij Arsenal is Denis Suárez opnieuw op weg naar de uitgang bij Barcelona. De middenvelder is absoluut niet tevreden over de wijze waarop de club met hem is omgegaan.

Denis Suárez hekelt werkwijze Barça

Suárez werd afgelopen winter door Arsenal binnengehaald als huurling, maar mede door blessureleed speelde hij maar zes wedstrijden voor de formatie uit Londen. Suárez keerde eerder terug naar Catalonië om te herstellen van een blessure, maar hij kon rekenen op weinig steun.

'Ik wil de club verlaten en weer aan spelen toekomen', is de 25-jarige duidelijk in gesprek met Cadena Ser. Ondanks zijn tot 2021 doorlopende contract denkt Suárez niet aan een langer verblijf bij Barça. 'Ik ben de laatste twee maanden aan het revalideren in Barcelona, maar er is helemaal niemand van de club die ook maar iets tegen me gezegd heeft. Dat doet pijn.'

Suárez hoopt in Spanje te blijven. 'Mijn doel is de Spaanse competitie. Ik ben nog aan het revalideren, maar ben bijna fit.' Valencia lijkt een serieuze optie te zijn voor Suárez, die goede herinneringen heeft aan zijn tijd met de huidige trainer van de club. 'Marcelino is de beste coach die ik ooit heb gehad, ik spreek nog regelmatig met hem.' De twee kwamen elkaar tegen bij Villarreal, waar Suárez een seizoen speelde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.