Defensie SC Heerenveen opnieuw getroffen door zware blessure

Reacties

Joost van Aken komt dit seizoen niet meer in actie voor SC Heerenveen. De 28-jarige verdediger heeft een knieblessure opgelopen en komt daardoor dit seizoen niet meer in actie voor de Friese club.

Defensie SC Heerenveen opnieuw getroffen door zware blessure
© Pro Shots

Van Aken moest vorige week al vroeg naar de kant in een oefenwedstrijd tegen Vitesse. Hij kwam in botsing met doelman Jan Bekkema. 'Het zag er niet goed uit', vertelde trainer Kees van Wonderen. 'Joost kwam heel raar neer. Hij wordt maandag onderzocht, maar het zag eruit als een serieuze knieblessure.'

Nu is dus gebleken dat Van Aken dit seizoen niet meer kan spelen voor Heerenveen. Dat is de volgende tegenvaller voor de Friese defensie, die door de achillespeesblessure van Sven van Beek begin dit jaar ook al een tik te verduren kreeg. Daarnaast speelde doelman Andries Noppert al sinds 22 januari geen wedstrijd meer door een buik/liesblessure.

Het contract van Van Aken loopt komende zomer af, waardoor hij mogelijk zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.