Deal done voor Feyenoord: Senesi landt vandaag in Rotterdam

Reacties

Marcos Senesi zit momenteel in het vliegtuig op weg naar Rotterdam. De centrale verdediger speelde gisteren namens San Lorenzo zijn laatste wedstrijd in de Argentijnse competitie tegen Union Santa Fé en stapte direct na afloop aan boord. Later vandaag zal hij landen, om morgen in De Kuip een meerjarig contract te tekenen.

Deal done voor Feyenoord: Senesi landt vandaag in Rotterdam

De onderhandelingen met San Lorenzo over Senesi waren gecompliceerd en duurden vier weken. Afgelopen dagen meldden zich steeds meer clubs voor de speler die bovendien is geselecteerd voor het Argentijnse nationale elftal. In eigen land geldt Senesi als de linksbenige centrale verdediger voor de toekomst. Feyenoord krijgt met hem een speler die er direct zal staan. Doordat hij in bezit is van een Italiaans paspoort, is een werkvergunning ook geen probleem.

Senesi nam gisteravond in tranen afscheid van de mensen van San Lorenzo. Hij won zijn laatste wedstrijd met 2-1 en vertelde klaar te zijn voor de uitdaging in Rotterdam. Feyenoord-trainer Jaap Stam zal hem maandag begroeten op het trainingsveld van 1908.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.