De Wolf spreekt Feyenoord-fans toe: 'Gebruik je verstand, g*dverdomme'

Reacties

Feyenoord-icoon John de Wolf heeft het thuispubliek woensdagavond streng toegesproken. De assistent-trainer van de Rotterdammers nam het woord op het veld van De Kuip na het incident, waarbij Ajacied Davy Klaassen een hoofdwond opliep toen hij werd geraakt door een voorwerp vanaf de tribunes.

De Wolf spreekt Feyenoord-fans toe: 'Gebruik je verstand, g*dverdomme'
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Ajax

Het ging in de 61ste minuut mis in De Kuip. Toen aanvoerders Dusan Tadic en Orkun Kökçü het aan de stok kregen aan een zijlijn, ontstond er een opstootje. Klaassen raakte los van de groep en werd op het achterhoofd geraakt door een object. Uit beelden lijkt het te gaan om een aansteker, gegooid uit het publiek.

De middenvelder lag met pijn op het gras en stond daarna op om boos verhaal te halen bij scheidsrechter Lindhout. Er ontstond een flinke discussie op het veld, waarna Ajax-trainer John Heitinga op het veld kwam om zijn spelers naar binnen te dirigeren.

Spelers en staf van beide teams waren ruim een kwartier binnen. Toen kwam De Wolf naar buiten. Hij nam de microfoon om de Feyenoord-supporters toe te spreken: 'Supporters, tussen aanhalingstekens, aan die kant', begon De Wolf.

'Gebruik je verstand, g*dverdomme', vervolgde hij. 'Zorg dat er niets meer op het veld komt. Zorg dat we achter het team blijven staan. Wij willen er weer vol gaan. We hebben jullie steun keihard nodig. Maar gebruik je verstand, gebruik je verstand!'

Kort daarna kwamen de spelers van Feyenoord en Ajax weer het veld op en werd de wedstrijd hervat. Volg het restant van de wedstrijd in de VI Live:

Bekijk de beelden van het moment met Klaassen hieronder. Klik onder of boven de tweet om de beelden te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.