De Wijs volgt ambitie en tekent contract in Engeland

Reacties

Jordy de Wijs heeft zijn transfer naar Hull City afgerond. De centrumverdediger komt over van PSV en tekent een driejarig contract bij de club uit het Championship.

De Wijs volgt ambitie en tekent contract in Engeland

VI meldde eerder al dat De Wijs vorige week vrijdag medisch gekeurd zou worden, deze keuring heeft de verdediger met succes doorstaan. De Wijs doorliep de jeugdopleiding van PSV en werd in afwachting van een kans bij het eerste elftal in de voorbije anderhalf jaar verhuurd aan Excelsior. De huurling kwam in Rotterdam vorig seizoen tot twintig Eredivisie-optredens.

'Dit is een grote stap voor me', is de eerste reactie van De Wijs op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Het is altijd al een ambitie van me geweest om in Engeland te spelen en dit voelt als het juiste moment om deze stap te maken.'

Hull City werd vorig seizoen achttiende in het Championship, in het seizoen 2016/17 speelden The Tigers nog in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.