De Wijs hoopt op akkoord PSV met Perugia

Reacties

Jordy de Wijs heeft ondanks interesse uit de Eredivisie zijn zinnen gezet op een Italiaans avontuur. Perugia heeft belangstelling en moet met PSV nog tot overeenstemming zien te komen over de 23-jarige verdediger.

De Wijs hoopt op akkoord PSV met Perugia

De Wijs heeft in Eindhoven nog een éénjarig contract en is voor een vertrek dus afhankelijk van de opstelling van PSV bij onderhandelingen. Tot dusver hebben de gesprekken met Perugia nog geen akkoord opgeleverd . De Eindhovenaren zien De Wijs mogelijk als een interessante speler om te betrekken bij een deal met een Eredivisie-club over een kandidaat-aanwinst.

De jonge verdediger doorliep de jeugdopleiding van PSV en werd ook jeugdinternational. In het voorbije seizoen speelde De Wijs op huurbasis bij Excelsior. De huurling kwam tot twintig Eredivisie-optredens voor de Rotterdammers, die hem een seizoen eerder al voor een halfjaar huurden van PSV.

Een transfer naar Perugia betekent voor De Wijs een samenwerking met niemand minder dan Alessandro Nesta. De voormalige topverdediger van onder andere Lazio en AC Milan is de hoofdtrainer van de Serie B-club, die vorig seizoen strandde in de play-offs voor promotie.

'Van Bommel wil zich onderscheiden door PSV weer dominant te laten spelen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.