De Vrij en Lazio overlopen Milan: 'Maar Vitesse wordt niet makkelijk'

Reacties

Ondanks dat Stefan de Vrij met Lazio zondagmiddag AC Milan eenvoudig aan de kant zette (4-1), is de verdediger nog niet gerust op een goed resultaat tegen Vitesse aanstaande donderdag.

De Vrij en Lazio overlopen Milan: 'Maar Vitesse wordt niet makkelijk'

Na de wedstrijd tegen AC Milan moest De Vrij de complimenten geven aan zijn coach. 'In het begin hadden we het lastig en gaven we Milan te veel ruimte, maar uiteindelijk werden ze niet gevaarlijk. De coach had het tactisch goed voorbereid', zei de ex-Feyenoorder na afloop op het clubkanaal.

Lazio won uiteindelijk eenvoudig dankzij een uitblinkende Ciro Immobile. De spits schoot vlak voor en vlak na rust in een tijdsbestek van tien minuten drie keer raak. En weer een minuut later maakte Luis Alberto aan alle onzekerheid een einde door ook de 4-0 binnen te schieten. De tegentreffer van oudgediende Riccardo Montolivo deed daar niet meer aan af.

De makkelijke overwinning gaf De Vrij alvast de ruimte om vooruit te blikken naar aanstaande donderdag als zijn ploeg het opneemt tegen Vitesse in de poulefase van de Europa League. 'Vitesse is een goed team. Ze willen altijd de bal hebben en hebben daarnaast veel individuele kwaliteiten. Het wordt niet makkelijk, maar we kunnen wel van ze winnen.' Zijn directe tegenstander voor donderdag, Luc Castaignos, kent geen geheimen voor hem. 'Ik heb met hem samengespeeld en ken hem door en door.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.