De vier specials van Jack's: weer hoofdrol voor De Jong en Gakpo?

ADVERTORIAL - Voor het Nederlands elftal staat de tweede WK-wedstrijd voor de deur. Oranje hoopt de zege op Senegal een goed vervolg te geven tegen Ecuador. Maar gaat dat ook lukken? Blik vooruit en speel mee bij Jack's Casino & Sports!

De vier specials van Jack's: weer hoofdrol voor De Jong en Gakpo?
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 1
Ecuador
Ecuador

Voor de wedstrijd hanteert Jack's vier verschillende Specials. Zo kun je veel geld verdienen als twee van de hoofdrolspelers van het duel met Senegal zich opnieuw laten gelden. Een nieuwe assist van Frenkie de Jong wordt beloond met een verhoogde quotering van 7.00; een nieuw doelpunt van Cody Gakpo met een odd van 4.25.

Als Nederland er opnieuw in slaagt om de nul te houden, verdien je 2.75 keer je inzet terug. Voor deze weddenschap hoeft Oranje niet per se te winnen: ook 0-0 volstaat. Tot slot is een Special opgesteld voor de weddenschap dat Oranje in beide helften tot scoren komt. Daar staat een notering van 3.25 tegenover.

Alle Specials voor Nederland - Ecuador

Special Verhoogde notering
Nederland houdt de nul 2.75
Nederland scoort in beide helften 3.25
Cody Gakpo scoort 4.25
Frenkie de Jong geeft een assist 7.00

Nog geen Jack's-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's