De tweede poging: bekijk hier de hele CL-loting

Reacties

Na de 'technische problemen' bij de eerste loting voor de achtste finales van de Champions League heeft de UEFA loting opnieuw gedaan. Paris Saint-Germain wacht een zware dubbelstrijd met Real Madrid.

De tweede poging: bekijk hier de hele CL-loting
© Pro Shots

Ajax gaat de strijd aan met Benfica, twee seizoenen geleden tegenstander van de Amsterdammers in de groepsfase van de Champions League. Manchester City en Nathan Aké nemen het op tegen Sporting Portugal, de nummer twee achter Ajax in groep C. Bayern München speelt tegen Red Bull Salzburg, een trainersduel tussen de 34-jarige Julian Nagelsmann en de 33-jarige Matthias Jaissle.

Titelhouder Chelsea en Hakim Ziyech werden net als bij de eerste loting op de dag gekoppeld aan Frans kampioen OSC Lille, met Sven Botman. Atlético Madrid ontmoet Manchester United en Donny van de Beek. Villarreal treft met Arnaut Danjuma het Juventus van Matthijs de Ligt.

Internazionale, de eerste tegenstander van Ajax, wacht nu een tweestrijd met Liverpool en Virgil van Dijk. Voor Paris Saint-Germain en Georginio Wijnaldum, die eerst werden gekoppeld aan United, moeten nu met Real Madrid strijden om een ticket voor de kwartfinales. Voor Sergio Ramos betekent de loting een bijzonder weerzien met zijn voormalig werkgever.

Achtste finales Champions League
Red Bull Salzburg Bayern München
Sporting Portugal Manchester City
Benfica Ajax
Chelsea OSC Lille
Atlético Madrid Manchester United
Villarreal Juventus
Internazionale Liverpool
Paris Saint-Germain Real Madrid

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.