De tijd dringt voor Onana, Neres en Tagliafico

Reacties

Het is Deadline Day en dus vinden er door heel Europa last minute-transfers plaats. Bij Ajax is het tot op heden echter nog stil. Voor Andre Onana, Nicolás Tagliafico en David Neres lijkt een transfer niet langer haalbaar.

De tijd dringt voor Onana, Neres en Tagliafico
© Pro Shots

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat West Ham United het transferbedrag van twaalf miljoen euro voor Nicolás Tagliafico zou willen betalen. De Londense club maakte dit kenbaar bij de zaakwaarnemer van de Argentijn, maar tot een concreet vervolg leidde het niet. Tagliafico zelf zit momenteel in Venezuela, waar hij deze week met de nationale ploeg in actie komt. Vanuit Engeland zijn er tot op heden verder geen ontwikkelingen meer geweest, waardoor een vertrek van de linksback op dit moment ver weg is.

Dat geldt ook voor Andre Onana. Afgelopen zondag sprak Erik ten Hag nog de verwachting uit dat de Kameroener voor de deadline een nieuwe club zou hebben. Onlangs was Olympique Lyon concreet, maar Onana legde het aanbod van de Franse club naast zich neer. Hoewel zijn Spaanse zaakwaarnemer Albert Botines er momenteel nog alles aan doet om een overgang te realiseren, lijkt ook Onana op dit moment gewoon bij Ajax te blijven. Vanuit Spanje is er in de afgelopen week interesse op gang gekomen van onder meer Villarreal, maar tot een transfer leidde dit niet. Onana mag vanaf 4 september weer de groepstraining hervatten bij Ajax, waarna hij twee maanden later weer wedstrijden mag spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve Onana en Tagliafico, hoopte ook David Neres deze zomer op een transfer. Het perspectief op speelminuten is door de komst van Steven Berghuis aanzienlijk afgenomen, waardoor voor alle partijen een vertrek de beste oplossing was. Er was zeker sluimerende interesse vanuit Duitsland en Italië, maar geen club zorgde voor een aanbod waarbij zowel Ajax als Neres mee wilde instemmen. Gevolg is dat ook Neres momenteel tegen beter weten in moet hopen op een last minute-transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.