De strijd tussen Lewandowski en Messi houdt ook de bookies bezig

ADVERTORIAL - Twee van de beste aanvallers ter wereld kruisen woensdagavond de degens. Het Polen van Robert Lewandowski en het Argentinië van Lionel Messi hopen zich allebei te verzekeren van plaatsing voor de achtste finale. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

De strijd tussen Lewandowski en Messi houdt ook de bookies bezig
Polen
Polen
0 - 2
Argentinië
Argentinië

Uiteraard staat ook Unibet stil bij de krachtmeting tussen Lewandowski en Messi. Voor beide aanvallers is een Boosted Odd beschikbaar. Als Lewandowski het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, verdien je 9.00 keer je inzet terug. Een dubbelslag van Messi wordt beloond met een odd van 7.00.

De 'normale' odds voor een doelpunt van Lewandowski (4.10) en Messi (2.23) zijn ook aantrekkelijk. Verder valt ook geld te verdienen met de weddenschap dat Lewandowski minstens één keer op doel schiet (1.78).

De favoriet voor de overwinning? Dat is uiteraard Argentinië, met een odd van 1.47. Een zege voor Polen wordt beloond met een odd van 9.00 en zou desastreus zijn voor Argentinië, want dan is de groepsfase het eindstation.

Boosted Odds bij Polen - Argentinië

Weddenschap Normale odd Boosted odd
Lewandowski opent de score 8̶.̶0̶0̶ 9.00
Messi scoort minstens 2 keer 6̶.̶2̶5̶ 7.00
Di María geeft een assist 4̶.̶0̶0̶ 5.00

Beleef het WK met extra spanning door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's