De reden voor de relatief hoge quotering van AZ tegen Go Ahead Eagles

ADVERTORIAL - We staan voor een volle voetbalavond, met liefst vijf wedstrijden in de Eredivisie. Onder meer Feyenoord en AZ, de nummers één en twee van de Eredivisie, komen in actie. Blik vooruit en speel mee bij Jack's!

De reden voor de relatief hoge quotering van AZ tegen Go Ahead Eagles
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 4
AZ
AZ

AZ reist af naar Deventer, waar het de afgelopen drie wedstrijden won. De ploeg van Pascal Jansen treft nu echter een Go Ahead dat al dertien (!) officiële wedstrijden op rij ongeslagen is. Mede daardoor ligt de quotering voor AZ relatief hoog: een Alkmaarse zege levert 1.84 keer de inzet op. Tegenover een zege zonder tegendoelpunten, te vinden via het kopje 'wedstrijdgebeurtenissen', staat een quotering van 3.45. De weddenschap 1X, een zege voor Go Ahead of een gelijkspel, heeft een odd van 2.02.

Koploper Feyenoord treedt voor eigen publiek aan tegen NEC. Jack's lijkt te rekenen op een overwinning van Feyenoord, want die quotering is 'slechts' 1.30. Begrijpelijk, want Feyenoord won de laatste vijf thuiswedstrijden tegen NEC en is dit seizoen thuis nog ongeslagen. Ook bij deze wedstrijd nemen de quoteringen toe als je wat variabelen toevoegt. Winnen met minstens twee goals verschil (3-Way Handicap)? 1.80. Winnen zonder tegengoals (wedstrijdgebeurtenissen)? 2.07.

Via het kopje Bet Builder op een wedstrijdpagina kun je zelf ook weddenschappen met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan winst AZ met een doelpunt van de man die scoorde in drie van zijn laatste vier wedstrijden, Vangelis Pavlidis (3.30). Via het kopje Pre-packs vind je meer van zulke lucratieve combiweddenschappen.

Wil jij het internationale topvoetbal met extra spanning beleven? Speel dan mee bij Jack's. Bekijk hier het uitgebreide aanbod en zoek de weddenschappen die aansluiten op jouw voorspellingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's