De meest besproken speler ter wereld kan zich nu eindelijk bewijzen

ADVERTORIAL - Op dag vijf van het WK komt de meest besproken speler ter wereld dan eindelijk in actie. Cristiano Ronaldo neemt het met Portugal op tegen Ghana. Hoe verloopt de wedstrijd voor Ronaldo en consorten? Blik vooruit en speel mee bij Jack's Casino & Sports!

De meest besproken speler ter wereld kan zich nu eindelijk bewijzen
© Pro Shots
Portugal
Portugal
3 - 2
Ghana
Ghana

Ronaldo vertrok deze week officieel bij Manchester United, een gevolg van het veelbesproken interview waarin hij felle kritiek uit op de club en op manager Erik ten Hag. In Manchester was hij niet onomstreden, maar bij Portugal lijkt hij niet te hoeven vrezen voor zijn basisplaats.

Jack's biedt een quotering van 1.94 voor een doelpunt van Ronaldo, maar heeft ook een fraaie Special samengesteld. Als Ronaldo tot scoren komt én Portugal met minstens twee doelpunten verschil wint, verdien je 3.25 keer je inzet terug.

Ook voor een assist van João Cancelo is een verhoogde quotering in het leven geroepen. Daar staat een odd van liefst 7.50 tegenover. Tot slot is er een verhoogde notering van 2.25 voor de weddenschap dat Portugal wint en er minstens zeven keer op doel geschoten wordt in de wedstrijd, een aantal dat tot dusver in zes van de twaalf WK-wedstrijden werd gehaald.

Nog geen Jack's-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's