De Ligt toont hoopgevende beelden van herstel schouderblessure

Reacties

Matthijs de Ligt werkt hard aan het herstel van zijn schouder, waaran hij in augustus geopereerd werd. Op zijn Instagram hoont hij hoopgevende beelden voor coach Andrea Pirlo. 

De Ligt toont hoopgevende beelden van herstel schouderblessure
© Pro Shots

Pirlo, sinds de zomer de kersverse coach van Juventus, speelt dit seizoen met Juventus in een 3-5-2-systeem. Nu nog met Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini en Danilo als drie verdedigers. Als De Ligt weer fit is, moet de Nederlander de plek van Danilo innemen, zo is de verwachting. De vraag is alleen: hoelang duurt dat nog?

De Ligt toont wat dat betreft hoopgevende beelden op zijn social media. Daarop is te zien dat de 21-jarige volop bezig is in het krachthonk en ook al met zijn schouder behoorlijk uit de voeten kan met gewichten. In augustus was de verwachting dat De Ligt drie maanden buitenspel zou staan, maar Italiaanse media stellen dat de Nederlander eind oktober mogelijk alweer inzetbaar is. 

Zonder De Ligt pakte Juventus vier punten in de eerste twee wedstrijden in het nieuwe Serie A-seizoen. Het eerste duel werd met 3-0 gewonnen van Sampdoria terwijl op bezoek bij AS Roma met 2-2 gelijk werd gespeeld. Vorig seizoen deed De Ligt mee tot en met de tweede wedstrijd in de achtste finale van de Champions League. Daarin werd Juventus uitgeschakeld door Olympique Lyon. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.