De Ligt neemt met fraai filmpje afscheid van Ajax

Reacties

Matthijs de Ligt is in Turijn om zijn droomtransfer naar Juventus af te ronden. Op Instagram neemt de negentienjarige verdediger met een fraai filmpje afscheid van Ajax.

De Ligt neemt met fraai filmpje afscheid van Ajax

'Woorden schieten tekort. Dit is voor alle Ajacieden', schrijft de Oranje-international. De Ligt werd opgeleid bij Ajax en maakte op 21 september 2016 zijn officiële debuut in het eerste elftal. In de bekerwedstrijd tegen Willem II wist de verdediger direct te scoren.

De Ligt speelde uiteindelijk 117 wedstrijden in het eerste van Ajax, waar hij in het afgelopen seizoen de aanvoerdersband droeg. De enorme ontwikkeling van de verdediger bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt en in december ontving hij de Golden Boy Award, de prijs voor het grootste talent op de Europese velden.

De Europese topclubs stonden voor De Ligt in de rij en de verdediger koos voor een transfer naar Juventus, de club waartegen hij in het afgelopen Champions League-seizoen nog scoorde. De Ligt arriveerde dinsdagavond in Italië en is woensdagochtend begonnen aan zijn medische keuring. Aansluitend zal hij een meerjarig contract tekenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.