De Ligt meldt zich met Tadic en Van de Beek in Amsterdam

Reacties

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft maandag de nodige internationals verwelkomd. Ook Matthijs de Ligt meldde zich in Amsterdam.

De Ligt meldt zich met Tadic en Van de Beek in Amsterdam

De Ligt liet zijn gezicht zien bij Ajax, maar het is de vraag hoe lang de verdediger nog onder contract staat bij de Amsterdammers. De Oranje-international staat aan de vooravond van een transfer. Omdat Juventus en Ajax nog niet tot een vergelijk zijn gekomen over een afkoopsom, moest De Ligt zich gewoon melden op De Toekomst.

Naast De Ligt maakten Dusan Tadic, Donny van de Beek, Kasper Dolberg, Lasse Schöne, nieuwelingen Quincy Promes en Razvan Marin maandagochtend hun opwachting voor hun start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ze sloten vanwege hun interlandverplichtingen later aan.

Ten Hag heeft zijn selectie nog niet compleet. De internationals die actief waren in de strijd om de Afrika Cup en de Copa América vieren nog vakantie. Andre Onana, Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, David Neres en Nico Tagliafico sluiten later deze maand aan.

Op 27 juli is de seizoensouverture, de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Op 6 of 7 augustus staat de eerste officiële Europese wedstrijd op het programma, als Ajax in de derde voorronde van de Champions League moet aantreden. Op 22 juli wordt bekend welke tegenstander de Amsterdammers treffen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.