De Kogel geëmotioneerd: 'Dankzij jullie kan ik weer verder met mijn leven'

Reacties

Leon de Kogel heeft maandagavond een behoorlijke financiële meevaller kunnen begroeten. Bij de inzamelingsacties die voor de oud-speler waren opgezet, is 23.778 euro opgehaald.

De Kogel geëmotioneerd: 'Dankzij jullie kan ik weer verder met mijn leven'

De Kogel was in de zomer betrokken bij een zwaar auto-ongeluk op Malta en moest daardoor noodgedwongen stoppen met voetbal. Hij kampt door de medische kosten die hij heeft gemaakt met financiële problemen en supporters staken de helpende hand toe. Rondom de wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles kreeg De Kogel twee cheques uitgereikt.

Een door supporter Carolien van Meel opgezette crowdfundingactie leverde 16.150 euro op. Daar kwam een bedrag van 7.628 euro bij. Dit bedrag werd samengesteld uit onder meer de recette van de wedstrijd, de verkoop van een speciale editie van programmaboekje FC Today en een donatie van de spelersgroep van FC Utrecht.

De Kogel (die voor zowel Utrecht als Go Ahead speelde) verrichtte een symbolische aftrap en volgde het duel vanaf de hoofdtribune. Na afloop sprak hij de supporters toe. 'Ik wil iedereen super bedanken voor jullie aanwezigheid. Dankzij jullie kan ik weer verder met mijn leven. Vanuit de grond van mijn hart: bedankt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.