De Jong prominent stukje in defensieve puzzel Koeman

Reacties

Ronald Koeman moet improviseren voor het invullen van zijn defensie. De trainer van Barcelona heeft de zekerheid over maar één centrale verdediger.

De Jong prominent stukje in defensieve puzzel Koeman
© Pro Shots
Ferencváros
Ferencváros
0 - 3
Barcelona
Barcelona

Gerard Piqué en Samuel Umtiti zitten nog in de lappenmand, waar ze na het duel met Cádiz gezelschap kregen van Clément Lenglet. De Franse verdediger had zijn enkel verstuikt. Hoewel de blessure zich niet ernstig laat aanzien, komt het Champions League-duel met Ferencváros te vroeg voor hem.

Óscar Mingueza is de enige waarover Koeman geen twijfels heeft wat inzetbaarheid betreft. Mogelijk wordt deze belofte woensdag in Hongarije gekoppeld aan 21-jarige Ronald Aráujo, die hersteld lijkt te zijn van spierklachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Waarschijnlijker is dat Koeman opteert voor Frenkie de Jong als centrale verdediger. De Oranje-international heeft vaker op die positie gespeeld, zoals in de eerste Champions League-confrontatie met Dinamo Kiev.

Barcelona hoeft geen onnodige risico's te nemen. De Catalanen zijn al verzekerd van een plaats in de volgende ronde van de Champions League. Met Juventus zijn ze verwikkeld in de strijd om de groepswinst.

UEFA Champions League

Stand Groep G UEFA Champions League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
6
5
0
1
14-4
+10
15
2
Barcelona
6
5
0
1
16-5
+11
15
3
Dinamo Kiev
6
1
1
4
4-13
-9
4
4
Ferencváros
6
0
1
5
5-17
-12
1
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
'Sergiño Dest blijft maar opkomen en doet denken aan Dani Alves'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.