'De Jong misschien wel een van de beste spitsen ter wereld in de lucht'

Reacties

Vitesse-coach Leonid Slutsky ziet het thuisduel van zondag (16.45 uur) met koploper PSV met vertrouwen tegemoet. Toch is de Russische coach ook beducht op de exceptionele individuele kwaliteiten van de Eindhovenaren.

'De Jong misschien wel een van de beste spitsen ter wereld in de lucht'
Vitesse
Vitesse
3 - 3
PSV
PSV

'Hirving Lozano, Steven Bergwijn, Luuk de Jong: ik weet eerlijk gezegd niet wie van hen de beste is', somt Slutsky de aanval van PSV op. 'Ze zijn allemaal topspelers en hebben hun individuele kwaliteiten. De Jong is misschien wel een van de beste spitsen ter wereld in de lucht. Lozano en Bergwijn hebben ongelofelijk veel snelheid en een geweldige dribbel waarmee ze de ruimtes in kunnen duiken', zegt de Rus in zijn vooruitblik op het thuisduel met de lijstaanvoerder.

Naast de lovende woorden voor de koploper van de Eredivisie weet Slutsky ook dat PSV te kloppen is. 'Ze hebben ook hun mindere kanten. De vraag is hoe wij daar gebruik van kunnen maken', aldus de Rus, die ten opzichte van het midweekse thuisduel met AZ weer een beroep kan doen op aanvoerder Bryan Linssen.

De captain sluit zich aan bij de woorden van de coach en ziet absoluut kansen op een overwinning. 'We kunnen van iedereen winnen, maar we weten ook dat we van iedereen kunnen verliezen. We moeten dus honderd procent gefocust zijn. PSV is ook te kloppen. Zij komen hier alleen voor drie punten en wij gaan strijden om die hier te houden. In een uitverkocht huis met alle fans achter ons kan het alleen maar goed gaan', aldus Linssen, die de groepstraining hervatte na een hamstringblessure. 'Zondag ben ik er weer bij', verzekerde de captain.

Bekijk hieronder de samenvatting van Vitesse - AZ.

Bekijk hieronder de samenvatting van PSV - PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.