De Jong legt uit waarom PSV het contract van Boscagli verlengt

Reacties

PSV heeft vrijdag de contractverlenging van Olivier Boscagli officieel gemaakt. Zoals VI al meldde is de verbintenis van de Franse verdediger verlengd tot medio 2025. Directeur voetbalzaken John de Jong legt uit waarom.

De Jong legt uit waarom PSV het contract van Boscagli verlengt
© Pro Shots

'Olivier heeft zich afgelopen seizoen sterk ontwikkeld', zegt De Jong op de clubwebsite. 'Door nog voor de start van de voorbereiding in zichzelf te investeren, knokte hij zich in de zomer van 2020 in het team. Zijn ontwikkeling tot één van de beste voetballende verdedigers in de Eredivisie is ons niet ontgaan en het past bij PSV om Olivier daarvoor te belonen. We zijn blij dat hij tot 2025 bij PSV onder contract staat. PSV ziet in Olivier een belangrijke speler voor de nabije toekomst.'

Boscagli zelf is erg blij met zijn nieuwe contract. 'Het is het resultaat van hard werken, geloof hebben en investeren in jezelf. PSV is een prachtige club, waarvoor ik vorig jaar gelukkig heel veel heb gespeeld. Ik heb een goede ontwikkeling doorgemaakt en denk dat ik me hier nog veel verder kan ontwikkelen. Daarnaast wil ik om de prijzen spelen. Ik weet zeker dat we dat dit seizoen kunnen doen en kijk daar naar uit', aldus de 23-jarige Fransman, die in 2019 overkwam van OGC Nice.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer O. Boscagli
Meer over O. Boscagli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.