Bayern viert Halloween zonder Kovac, Boskamp belde Advocaat

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern viert Halloween zonder Kovac, Boskamp belde Advocaat
© Pro Shots

'Jan belde zondag gedurende de wedstrijd en toen zei hij: "Ik kan het niet meer aanzien".'
• Dick Advocaat hield donderdag zijn eerste persconferentie als trainer van Feyenoord en ging daarin ook kort in op zijn werk als analist en zijn band en collega Jan Boskamp. 'Ik vond het erg leuk om te doen, het werd leuk bekeken en ik had een excuus om weg te komen. Maar ik heb met Feyenoord afgesproken om Rondo en de Champions League-wedstrijden bij Veronica niet meer te doen.'

Over Boskamp: 'Ik ben niet te beroerd om hem te bellen als ik iemand nodig heb. Hij ziet iedere wedstrijd en weet alles dus dat zou voor mij geen probleem te zijn om hem te informeren.'

'Ik wist op voorhand al dat het niets voor mij was. Ik hou er niet van. We hebben vroeger ook zonder de trainers onze feestjes gehad'
• Volgens Bayern München-trainer Niko Kovac moet niets gezocht worden achter het Halloween-feestje dat de spelers na de magere bekerzege op VfL Bochum vierden, overigens met toestemming van de Kroaat.

• 31 oktober is de dag van Halloween. Benfica doet ook mee met dit feest, door eigenaardige en huiveringwekkende gezichten toe te voegen aan de collectie van Museu Cosme Damião.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De stemming bij AZ is opperbest. Op de training is er dan ook tijd voor een grapje. Myron Boadu loopt alvast op komende feestdagen vooruit met zijn bijzondere taallesje aan Yukinari Sugawara.

• Antwerp FC-trainer Laszlo Bölöni zorgde tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen RC Genk voor hilariteit. De 66-jarige Roemeen vouwde tijdens de uitleg van zijn collega Felice Mazzu gewoon een papieren bootje.

Justin Kluivert nam woensdag een treffer voor zijn rekening bij AS Roma tegen Udinese (0-4). De aanvaller voelt zich steeds beter op zijn plaats in de Serie A, al is de beheersing van de Italiaanse taal nog wel een verbeterpuntje. De plaatselijke gebaren daarentegen...

Lars Unnerstall moet genoegen nemen met een rol op het tweede plan bij PSV. Woensdag vervulde de Duitse goalie in ieder geval een hoofdrolletje in het duel met Everton Onder-23. In de niet bijster inspirerende omgeving was hij direct betrokken bij de Eindhovense gelijkmaker. In de slotfase mee ten strijde getrokken leverde Unnerstall zijn bijdrage aan de scrimmage die leidde tot de 1-1 van Maxime Soulas. Een assist… In ieder geval wel de felicitaties.

• Natuurlijk zijn er weer (oud)voetballers die vandaag hun verjaardag vieren, zoals Dunga, Marcel Meeuwis en Ruud Hesp. Ze hebben iets gemeen met Marco van Basten, die namelijk ook op 31 oktober het levenslicht zag. In zijn geval was dat in 1964. Een mooie gelegenheid om deze grootheid, en een van zijn beroemdste goals, in het zonnetje te zetten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.