De Graafschap strikt achtvoudig Zweeds international tot einde van het seizoen

Reacties

De Graafschap heeft zich per direct versterkt met Nabil Bahoui, een 28-jarige Zweed die acht interlands achter zijn naam heeft staan. Bahoui zat zonder club nadat hij zijn contract bij het Zwitserse Grasshopper had laten ontbinden.

De Graafschap strikt achtvoudig Zweeds international tot einde van het seizoen

Bahoui kan uit de voeten als middenvelder, maar ook als vleugelaanvaller. Zijn interlands voor Zweden speelde hij allemaal tussen 2014 en 2015 toen hij bij het Zweedse AIK speelde. Nadien kwam hij nog uit voor Al-Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten, Hamburger SV en Grasshopper, dat hem vorig seizoen nog uitleende aan AIK.

In januari liet Bahoui zijn contract ontbinden in Zwitserland, omdat hij naar eigen zeggen toe was aan een nieuwe uitdaging. Hoewel hij nadrukkelijk in verband werd gebracht met een terugkeer bij AIK is hij nu neergestreken in Doetinchem. 'Een buitenkansje', noemt sportief directeur Peter Hofstede het aantrekken van de Zweeds international, die een contract tekent tot het einde van het seizoen met optie voor nog een jaar. 'Hij heeft ruime internationale ervaring, is fysiek sterk en ziet het spel goed. Een speler die niet alleen kan scoren, maar ook nodige assists geeft', aldus Hofstede.

Bahoui liep in 2009 ook al eens stage bij Heracles Almelo. De Zweed wist de Almeloërs toen niet te overtuigen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.