De Graafschap dreigt smaakmaker El Jebli kwijt te raken

Reacties

Het lukt De Graafschap waarschijnlijk toch niet om Youssef El Jebli te behouden. De 26-jarige middenvelder heeft toestemming gekregen om met een andere club te praten.

De Graafschap dreigt smaakmaker El Jebli kwijt te raken

El Jebli ontbreekt woensdag daarom op de training, meldt De Graafschap in een bericht op de clubwebsite. 'Er is bij diverse clubs in binnen- en buitenland concrete interesse voor Youssef. Het kan nu snel gaan, het zou zo maar kunnen dat hij vrijdag niet bij de wedstrijdselectie zit', zegt technisch manager Peter Hofstede namens de uit de Eredivisie gedegradeerde club.

'Wij hebben er alles aan gedaan om Youssef te behouden voor De Graafschap, er lag een sterk verbeterde en meerjarige aanbieding voor hem klaar. Voor een club als De Graafschap was dit echt het maximale. Een eventueel vertrek betreuren wij, maar dit zijn de wetten in de voetballerij. Er rest ons nu niets anders dan af te wachten hoe de situatie zich gaat ontwikkelen.'

Het vertrek van El Jebli zou voor De Graafschap een flinke aderlating betekenen. Vorig seizoen was de spelmaker nog een van de smaakmakers in de Eredivisie met tien goals en zeven assists. Die lijn trok de geboren Utrechter dit seizoen door te scoren tegen zowel SC Cambuur als MVV Maastricht. El Jebli speelt al sinds 2015 op de Vijverberg en heeft nog een contract tot medio 2020.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer Y. El Jebli
Meer over Y. El Jebli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.