De Graafschap deelt bemoedigend bericht over herstel Poldervaart

Reacties

Adrie Poldervaart zet deze week een volgende stap in zijn herstel. De trainer van De Graafschap heeft sinds begin februari te maken met een zeldzame variant van het Guillain Barré-syndroom.

De Graafschap deelt bemoedigend bericht over herstel Poldervaart
© Pro Shots

Vanwege de zware gevolgen van de zeldzame spierziekte belandde Poldervaart in het ziekenhuis. Vijf weken geleden mocht hij daar vertrekken, waarna de coach door onder meer fietsen op een hometrainer en het wandelen met behulp van een rollator verder werkte aan zijn herstel.

Poldervaart kan nu volgende stappen zetten, legt hij uit via de site van De Graafschap. 'Woensdag heb ik een intake voor ergotherapie en vrijdag staat de intake voor fysiotherapie gepland. Ik ben blij dat ik daar nu duidelijkheid over heb en dat ik ermee kan starten. Op die manier hoop dat ik mijn herstel stapje voor stapje verbetert', aldus Poldervaart, die aangeeft dat het lopen gelukkig steeds beter gaat.

De 52-jarige coach is bezig aan zijn eerste seizoen bij De Graafschap, dat momenteel twaalfde staat in de Keuken Kampioen Divisie.

In gesprek met VI ging Poldervaart eerder uitgebreid in op zijn heftige situatie. Lees het interview hieronder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.