De Boer laat Pogba alweer gaan en verlengt met sterkhouders

Reacties

Het Atlanta United van trainer Frank de Boer heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen afscheid genomen van acht spelers, onder wie Florentin Pogba en Amerikaans international Brek Shea.

De Boer laat Pogba alweer gaan en verlengt met sterkhouders
© Pro Shots

Zoals alle clubs uit de Major League Soccer is Atlanta momenteel bezig met het formeren van de selectie voor het nieuwe MLS-seizoen 2020, dat op 1 maart begint. In dat kader kregen Mickey Ambrose, Chris Goslin, José Hernández, Kevin Kratz, Justin Meram en Patrick Okonkwo net als Pogba en Shea te horen dat hun aflopende contract niet zal worden verlengd.

Van dat achttal zijn Pogba en Shea de bekendste namen. De broer van Manchester United-ster Paul Pogba tekende begin dit jaar voor Atlanta en kwam dertien keer in actie in de MLS, maar tot een langer verblijf van de verdediger resulteert het niet. Amerikaans international Shea deed negentien keer mee, maar staat sinds de zomer aan de kant met een knieblessure.

Atlanta verlengde ook enkele contracten. Zo werden de opties in de verbintenissen van Leandro González Pírez en Julian Gressel gelicht. De Argentijnse verdediger en de Duitse middenvelder hoorden dit seizoen opnieuw tot de sterkhouders in de ploeg van De Boer. Veertien selectiespelers lagen al langdurig vast, onder wie sterspeler Josef Martínez.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Meer MLS
Meer over MLS
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.