De Boer krijgt nóg een trap na: 'Hij heeft mijn dromen verwoest'

Reacties

Caner Erkin heeft zondag hard uitgehaald naar Frank de Boer. De 31-jarige verdediger werkte onder de Nederlander bij Internazionale en heeft daar bijzonder slechte herinneringen aan.

De Boer krijgt nóg een trap na: 'Hij heeft mijn dromen verwoest'
© Pro Shots

Erkin maakte in de zomer van 2016 transfervrij de overstap van Fenerbahçe naar Internazionale, waar Roberto Mancini toen nog de trainer was.. 'Ik dacht dat dit mijn grote doorbraak zou worden. Dat ik veel zou gaan spelen, prijzen zou gaan winnen en de waardering van de Inter-fans zou winnen. Toen Mancini vertrok was dat niet anders, maar Frank de Boers houding naar mij was vreselijk', blikt de Turkse linkspoot terug bij FCInterNews.it.

'Hij hield me buiten de selectie als of ik een jeugdspeler was, dat was onacceptabel. Mancini zette me tijdens de voorbereiding in de basis en had vertrouwen in me, ik vond het heel jammer dat hij wegging. De Boer was totaal respectloos en heeft mijn hele carrière door de war geschopt. Ik heb nooit begrepen waarom De Boer me zo behandelde', aldus Erkin.

'Ik maakte nooit deel uit van zijn plannen, vanaf zijn eerste werkdag bij Inter. Hij hield me bij zijn eerste wedstrijd al buiten de selectie en ik mocht zelfs bij de trainingen niet meedoen. Ik moest apart van de groep trainen. Ik denk dat hij wilde manipuleren, zodat ik zelf zou vertrekken. Anders kan ik het niet verklaren', aldus Erkin, die op de slotdag van de transfermarkt alsnog verhuurd werd aan Besiktas. Bij die club is hij inmiddels alweer vier seizoenen een gewaardeerde kracht.

Toch zit zijn periode bij Inter hem enorm dwars. 'Iedereen weet wat voor persoon De Boer was. Ik snap echt nog steeds niet hoe hij bij een club als Inter terecht is gekomen. Ik ben het wat dat betreft eens met Jonathan Biabiany: De Boer is de slechtste trainer in de geschiedenis van Internazionale. Het is veschrikkelijk dat al mijn dromen zijn verwoest door een man die daar slechts tweeënhalve maand is geweest.'

De Boer heeft na zijn vertrek bij Inter uitgelegd dat hij in Milaan werd geconfronteerd met een veel te grote selectie, samengesteld door zijn voorganger. Erkin werd daar kennelijk slachtoffer van.

Het beste Internazionale sinds 2000
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.