De Boer kan Robben bellen: 'Dan kom ik'

Reacties

Arjen Robben wil niet te hard van stapel lopen, maar als bondscoach Frank de Boer hem nodig heeft op het EK, dan staat hij daarvoor open. Dat zei de 37-jarige aanvaller van FC Groningen na de wedstrijd tegen FC Emmen.

De Boer kan Robben bellen: 'Dan kom ik'
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
0 - 4
FC Groningen
FC Groningen

Robben stal de show bij zijn eerste basisplek sinds september. Hij leverde twee assists en was als een kind zo blij. Na afloop van het duel met Emmen werd Robben gevraagd naar Oranje. Wat als De Boer hem belt? 'Dan kom ik', was Robben duidelijk tegen de aanwezige pers.

'Toen ik afgelopen zomer hiermee begon was het EK wel iets uit mijn stoutste dromen', vervolgde Robben. 'Eerst maar realistisch blijven en kijken hoe het de komende weken gaat. Daarna zien we verder.'

Groningen-trainer Danny Buijs was in ieder geval duidelijk over het wel of niet selecteren van Robben. 'Daar zou ik geen seconde over hoeven nadenken. Een speler met zulke kwaliteiten in je kleedkamer, met zo'n karakter. Je zou gekke Henkie zijn als je dat laat lopen.'

Robben zwaaide in 2017 af als international nadat het Nederlands elftal er niet in slaagde om zich te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. Robben is 96-voudig international. De Boer maakt komende vrijdag zijn voorselectie bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll (gesloten) Moet Arjen Robben worden opgenomen in de EK-selectie?
  • 75% Ja (1.679 stemmen)
  • 25% Nee (554 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.