'De beste spelers ter wereld willen nog steeds naar Arsenal komen'

Reacties

Mikel Arteta is van mening dat de beste voetballers ter wereld nog steeds graag voor Arsenal uit zouden komen. Ondanks een aantal magere jaren denkt de Spaanse oefenmeester dat de Londense club nog altijd dezelfde aantrekkingskracht heeft als voorheen.

'De beste spelers ter wereld willen nog steeds naar Arsenal komen'
© Pro Shots

Arsenal wordt al geruime tijd in verband gebracht met Dusan Vlahovic (21). De Servische spits van Fiorentina, dit seizoen al goed voor zestien goals in twintig wedstrijden, moet The Gunners zo'n zeventig miljoen euro kosten. Vooralsnog is de huidige nummer vier van de Premier League niet bereid om dat bedrag op tafel te leggen. Ook Juventus zou oren hebben naar de aanvaller.

Woensdag, tijdens de persconferentie in aanloop naar het League Cup-treffen met Liverpool op donderdagavond, werd Arteta gevraagd of Arsenal nog wel de status heeft om een speler van dergelijke klasse te halen. De Spanjaard reageerde stellig. 'Deze club heeft altijd de beste spelers ter wereld gescout en deze spelers wilden altijd naar Arsenal komen. Ik kan je vertellen dat dit anno 2022 nog steeds zo is.'

Arteta vervolgde: 'Elke keer dat ik sprak met een speler over een transfer wilden ze de overstap maken. Ik heb nog nooit anders meegemaakt. Ons vermogen om spelers te verleiden naar Arsenal te komen is een van onze grootste krachten.'

The Gunners spelen het League Cup-duel met Liverpool op Anfield donderdag vanaf 20.45 uur, vier dagen na de FA Cup-blamage tegen Nottingham Forest (1-0).

Liverpool
Liverpool
0 - 0
Arsenal
Arsenal
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.