Davids wordt hoofdtrainer: Pitbull kiest voor Portugees avontuur

Reacties

Edgar Davids gaat aan de slag bij Olhanense. De oud-international verlaat Telstar om hoofdtrainer te worden op het derde niveau in Portugal.

Davids wordt hoofdtrainer: Pitbull kiest voor Portugees avontuur
© Pro Shots

Bij Telstar deed Davids als assistent in de technische staf van hoofdtrainer Andries Jonker al meer ervaring op en voor de voormalige middenvelder is het nu tijd om op eigen benen te staan. Hij kondigt zijn avontuur op Instagram aan: 'volgend hoofdstuk, sporting clube Olhanense.'

De 47-jarige Davids is bij Olhanense de opvolger van José Carlos Araújo en heeft als uitdaging om de club weer terug te helpen richting het hoogste niveau. Olhanense speelde in het seizoen 2013/14 nog in de Liga NOS en gleed daarna ver af.

Davids was in zijn carrière al eens de eindverantwoordelijke bij een elftal. De ex-Ajacied was van eind 2012 tot begin 2014 speler-trainer bij de kleine Londense club Barnet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.