Da's pech, vliegtuig weg: vijftien spelers Las Palmas missen vlucht naar Sevilla

Reacties

Met een koffietje het vliegtuig in. Dat was het plan van vijftien spelers van Las Palmas, maar het liep anders. De voetballers arriveerden niet op tijd bij de gate en misten de vlucht naar Madrid en aansluitend Sevilla.

Da's pech, vliegtuig weg: vijftien spelers Las Palmas missen vlucht naar Sevilla
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De thuisbasis van Las Palmas is gesitueerd op Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden. Dat betekent dat voor ieder uitduel een vlucht moet worden geboekt. Normaal gesproken levert dat geen problemen op, maar dit keer verliep dat allesbehalve vlekkeloos. Vijftien spelers wilden nog gauw een koffie scoren, vergisten zich vervolgens in de tijd en misten het vliegtuig voor het bezoek aan Sevilla.

Daardoor moest Las Palmas op zoek naar een noodoplossing. Volgens Relevo lukte het de club om een rechtstreekse vlucht naar Sevilla te charteren. Dat levert de laatkomers zelfs een voordeel op, want de rest van de selectie vliegt eerst naar Madrid en neemt daarna vanuit de Spaanse hoofdstad een vlucht naar Sevilla.

De tegenstander van PSV in de Champions League is zondag om 18.30 uur de tegenstander van Las Palmas, waar Daley Sinkgraven sinds dit seizoen speelt. Het is niet bekend of de Nederlander deel uitmaakte van de groep van vijftien spelers die het vliegtuig misten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.