Danjuma kan niet genieten van wereldgoal tegen Atlético

Reacties

Het gaat snel met de carrière van Arnaut Danjuma Groeneveld. Vorig seizoen speelde de aanvaller nog voor NEC, woensdag maakte hij zijn eerste Champions League-doelpunt voor Club Brugge.

Danjuma kan niet genieten van wereldgoal tegen Atlético

Toch kon Danjuma nauwelijks genieten van zijn wereldgoal tegen Atlético Madrid. De Spaanse topclub won immers met 3-1 van Club Brugge. Het was echter Danjuma, opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, die het mooiste doelpunt van de avond maakte. Hij schoot de bal vanaf een meter of 25 prachtig in de bovenhoek.

'Je merkt als je zo’n bal trapt of hij de goeie richting uitgaat of niet. Je hoopt met die goal de toon te zetten om hier met een goed resultaat weg te gaan. Dat maakt het extra zuur als het niet gebeurt', reageerde Danjuma na afloop tegenover Sporza op zijn parel van een treffer.

De Nederlander had sterk het gevoel dat er voor Club meer in zat tegen Atlético. 'Ik denk dat ons gevoel vergelijkbaar is met de match tegen Dortmund: je voelt je niet compleet kansloos. In de eerste helft hebben we goed gespeeld en die tweede en derde goal van Atletico waren ook niet echt verdiend. Dan sta je hier met een zuur gevoel, ondanks die goal.'

Echt als een verrassing komt de nederlaag natuurlijk niet. Danjuma: 'Natuurlijk is het ook wel logisch. We moeten realistisch zijn: we speelden tegen Atletico Madrid. Maar ik ben niet iemand die dan onder de indruk is. We spelen zelf ook Champions League. We willen niet alleen meedoen, we willen ook resultaten behalen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.