Letsch neemt Klopp niets kwalijk, Telstar verkoopt 15.000 kaartjes

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Letsch neemt Klopp niets kwalijk, Telstar verkoopt 15.000 kaartjes
© Pro Shots

'Ik vind niet dat hij een fout heeft gemaakt. Waarom zou hij alle namen van de Duitse trainers moeten kennen? Ik vind het hele gebeuren eigenlijk eerder grappig.'
• Vitesse-trainer Thomas Letsch zit er allerminst mee dat Jürgen Klopp in de aanloop naar het Champions League-duel met Ajax zijn naam niet wist bij het benoemen van de Duitse trainers in de Eredivisie. (Transfermarkt.de)

Telstar heeft het ongekende aantal van 15.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Niet dat die fans zich ook zullen melden in het stadion in Velsen, vanwege de coronabeperkingen is dat niet mogelijk. Maar met een (virtueel) ticket voor de wedstrijd waar niemand bij kan zijn steun je de actie Support Casper, het onderzoek tegen alvleesklierkanker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Marcus Rashford heeft met genoegen geconstateerd dat de Britse regering mede dankzij zijn inspanningen ruim 440 miljoen euro heeft uitgetrokken om kinderen uit arme gezinnen te helpen. De aanvaller van Manchester United deelt de eer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Danilo is dit seizoen een sensatie in de Eredivisie en staat, na zijn dubbelslag van zaterdag tegen ADO Den Haag, op acht doelpunten uit acht wedstrijden voor FC Twente. De goedlachse Braziliaan viert zijn goals steeds met een ander dansje, dat hij oppikt op TikTok. 'Ik ken er veel', zei Danilo voor de camera van FOX Sports. 'Ik train erop voor de wedstrijd en kijk de hele week beelden. Als ik scoor heb ik al een dansje in mijn hoofd.' Als hij dit gemiddelde volhoudt, moet hij tot 34 dansjes zien te komen. 'We gaan het zien. Ik ga in ieder geval proberen om zoveel mogelijk dansjes te bedenken', aldus Danilo. 

• Racing Genk maakte zaterdag melding van het aantrekken van John van den Brom, die dinsdag officieel gepresenteerd zal worden. Bij de Belgische club zijn ze blij met de komst van de Nederlander: in het stadion werd hij verwelkomd met een Limburgse vlaai. 

© Het Laatste Nieuws

Michel Vorm nam onlangs afscheid van Tottenham Hotspur, maar het is moeilijk om écht los te laten. 

• Het versieren van een strafschop wordt door veel voetballiefhebbers gezien als iets lelijks, maar daar kan Watford-spits Troy Deeney alleen maar om lachen. 'Twee van de beste spelers uit de Premier League - Mo Salah en Harry Kane - werden ervan beschuldigd dat ze vorige week op oneerlijke wijze een penalty verdienden', zegt Deeney in The Sun. 'Maar als je denkt dat profvoetballers daarop terugkijken en dan denken 'daar moet ik mee stoppen', dan heb je het echt mis. Het is onze job om wedstrijden te winnen en daar moeten we alles aan doen. Als er ook maar iets van contact is met een verdediger in het strafschopgebied, dan is het heel acceptabel om naar de grond te gaan. Zelfs bij de tegenstander zal daar niemand serieus over klagen.'

© Pro Shots

• De achtste dag van november is de geboortedag van Guus Hiddink. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal viert vandaag zijn 74ste verjaardag. Van harte, Guus! Ook José Manuel Pinto (45), Joe Cole (39), Tim de Cler (42), Luís Fabiano (40), Remko Pasveer (37), Pavel Pogrebnyak (37) en Morgan Schneiderlin (31) zijn een jaartje ouder geworden.

• 8 november is ook een vruchtbare dag gebleken voor mooie doelpunten. Zo was Ruud Gullit 34 jaar geleden trefzeker met een fraaie stift tegen Haarlem en deed Taison acht jaar geleden Marco van Basten na. Neymar toverde er op 8 november 2015 op los tegen Villarreal.

Shay Given bewaart juist niet echt goede herinneringen aan 8 november. 

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.