D-day voor United: komt er nog een Sancho-deal met Dortmund?

Reacties

Komt de transfer van Jadon Sancho naar Manchester United nog van de grond? Die vraag stellen Duitse en Engelse media zich deze maandag. Borussia Dortmund heeft namelijk een deadline gesteld voor het vertrek van de Engelse vleugelspits.

D-day voor United: komt er nog een Sancho-deal met Dortmund?
© Pro Shots

En die loopt deze maandag af. Eerder meldden betrouwbare media als Kicker en de BBC al dat 10 augustus in principe de laatste dag is waarop Dortmund bereid is Sancho te verkopen aan United. De nummer twee van Duitsland is inmiddels namelijk aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen en wil nog de tijd hebben om een vervanger aan te trekken en die in te passen in de ploeg van Lucien Favre.

Volgens Kicker is de passagierslijst voor de vlucht naar het trainingskamp van Dortmund in Zwitserland, waarop Sancho ook staat, een eerste indicatie. Vooralsnog zijn er geen signalen dat United bereid is de verlangde 120 miljoen euro op tafel te leggen voor Sancho. Eerder verschenen er berichten dat beide clubs het eens zouden zijn geworden over een gespreide betaling, maar ook volgens Sky Sports heeft United nog geen bod uitgebracht.

Dortmund heeft ook geen enkele haast om de twintigjarige Sancho te verkopen, aangezien zijn contract nog twee jaar doorloopt. Dat United op zijn beurt niet van plan lijkt te voldoen aan de torenhoge vraagprijs, biedt weinig hoop op een deal. Directeur Ed Woodward vindt dat een bedrag van 120 miljoen euro niet past bij de huidige coronacrisis en hoopt de Engelse international voor minder vast te leggen.

De enige manier waarop beide clubs er nog uit lijken te kunnen komen, is een constructie waarbij Dortmund in termijnen het gewenste bedrag van 120 miljoen euro ontvangt. Maar dan zal United snel over de brug moeten komen met een voorstel, want anders lijkt het erop dat BVB de stekker uit de deal trekt en kunnen ze zich in Manchester richten op alternatieve versterkingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sancho en United een geweldige match: 'Hij geloofde niet in project Guardiola'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.