Cupfighter Van Leeuwen houdt het voor gezien bij FC Eindhoven

Reacties

Wilfred van Leeuwen is opgestapt als trainer van FC Eindhoven. De 44-jarige oefenmeester was bezig aan zijn eerste seizoen na een succesvolle periode bij de amateurs van VVSB. Zijn vertrek naar Rijnsburgse Boys aan het einde van het seizoen was al bekend, maar nu stopt Van Leeuwen per direct.

Cupfighter Van Leeuwen houdt het voor gezien bij FC Eindhoven

'Bij FC Eindhoven heb ik een mooie tijd gehad en ik wil daar iedereen voor bedanken', reageert Van Leeuwen op de clubsite. 'Ik ga me nu richten op de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen als hoofdtrainer bij Rijnsburgse Boys. Ik wens de club en haar achterban alle succes toe in de tweede seizoenshelft.'

Van Leeuwen stond tussen 2013 en 2017 aan het roer bij VVSB, waarmee hij in het seizoen 2015/16 reikte tot de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. Daarin was FC Utrecht uiteindelijk te sterk. Met Eindhoven stond hij op een elfde plaats. Vrijdag verloor Van Leeuwen zijn laatste duel met 4-1 bij Telstar.

Eindhoven meldt dat de club in een afrondende fase is met betrekking tot de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer. Tot die tijd heeft Pascal Maas de leiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.