Cultheld Collins helemaal kapot na gedwongen vertrek bij West Ham

Reacties

James Collins vertrekt na zes seizoenen bij West Ham United. De 34-jarige Welshman heeft te horen gekregen dat hij niet in de plannen van nieuwe manager Manuel Pellegrini voorkomt en zit er helemaal doorheen.

Cultheld Collins helemaal kapot na gedwongen vertrek bij West Ham

De verdediger speelde tussen 2005 en 2009 ook al voor West Ham en keerde na een periode bij Aston Villa in 2012 weer terug in Londen. In totaal speelde hij 217 officiële duels voor The Hammers en groeide hij uit tot absolute cultheld bij de supporters van de Premier League-club. De vijftigvoudig Welsh international moet het niet hebben van zijn fluwelen techniek, maar werd door de West Ham-fans evengoed liefkozend The Ginger Pelé genoemd.

Aan die bijzondere band met de club en de fans komt nu dus een einde. West Ham heeft Collins laten weten dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Die knoop is doorgehakt door Pellegrini, de 64-jarige Chileense manager die dinsdag werd gepresenteerd als nieuwe trainer.

Collins reageert op zijn Instagram-pagina op het nieuws: 'Zoals het er nu naar uit ziet vertrek ik op 30 juni bij West Ham... Dat breekt mijn hart.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.