Cultclub St. Pauli gaat met Veerman aan de haal

Reacties

Henk Veerman zet zijn loopbaan voort bij St. Pauli. De club uit de Tweede Bundesliga heeft de komst van de aanvaller zojuist aangekondigd. Veerman tekent voor drie jaar, tot medio 2021.

Cultclub St. Pauli gaat met Veerman aan de haal

De 27-jarige Veerman had nog een contract tot medio 2019 met SC Heerenveen, waar hij de afgelopen seizoenen niet gedurende een langere periode kon rekenen op een basisplaats. Ook ADO Den Haag was nadrukkelijk in de markt voor Veerman, maar de club uit de residentie kwam niet tot een akkoord met de aanvaller.

'St. Pauli is een grote en befaamde club met geweldige fans', is de eerste reactie van Veerman na het officieel worden van zijn transfer. 'Ik hoop dat ik mijn steenje kan bijdragen en dat we het als club zijnde beter doen dan vorig seizoen.' St. Pauli eindigde als middenmoter.

Veerman kwam sinds februari 2015 uit voor SC Heerenveen, dat de aanvaller destijds overnam van FC Volendam. Hij speelde 94 Eredivisie-wedstrijden voor de club, liefst 73 daarvan als invaller. Hij maakte zeventien goals in de Nederlandse competitie.

St. Pauli had eerder al de Nederlanders John Verhoek en Willem Hupkes onder contract staan. Ook Rocky Siberie, die Curaçao als voetbalnationaliteit had, vertegenwoordigde de cultclub.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.