Cruzeiro neemt al na een week afscheid van Ajax-flop Orejuela

Reacties

Luis Orejuela is al na een week vertrokken bij Cruzeiro. De 24-jarige rechtsback verraste door na een verhuurperiode aan die club door Ajax voor een definitieve overstap te kiezen. Cruzeiro maakte namelijk een slecht seizoen door en degradeerde. Nu wordt Orejuela door Cruzeiro verhuurd aan Grêmio.

Cruzeiro neemt al na een week afscheid van Ajax-flop Orejuela
© Pro Shots

Grêmio meldt op de clubsite dat het meerdere grote Braziliaanse clubs heeft afgetroefd in de strijd om Orejuela. Voordat de Colombiaan voor Cruzeiro koos, werden ook Palmeiras en Flamengo als mogelijke bestemmingen genoemd. Grêmio eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in Brazilië en plaatste zich daardoor voor het toernooi om de Copa Libertadores.

Ajax telde in 2017 3,5 miljoen euro neer om Orejuela los te weken bij Deportivo Cali. Een onverdeeld succes werd de samenwerking niet. De rechtsback kwam tot vier officiële optredens in de hoofdmacht van Ajax en speelde verder vooral bij de beloften in de Eerste Divisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Orejuela
Meer over L. Orejuela
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.