Cruciale weken in aantocht voor Dilrosun

Reacties

Javairô Dilrosun sluit niet uit dat hij tijdens de komende transferperiode vertrekt bij Hertha BSC. De 22-jarige aanvaller zit dit Bundesliga-seizoen vooral op de bank.

Cruciale weken in aantocht voor Dilrosun

Gezien het interessante voetbaljaar 2021 (met een EK en een jeugd-EK) dat aanstaande is, komt Dilrosuns status als reserve op een slecht moment. De eenmalige Oranje-international heeft zichzelf als doel gesteld op minstens één van de twee toernooien te schitteren.

'De komende weken worden heel belangrijk. Ik denk dat ik mijn situatie tot eind december moet aankijken', laat Dilrosun weten in de nieuwe VI. 'Als de transfermarkt eenmaal opengaat en ik speel nog steeds te weinig, dan moet ik misschien verder kijken. Maar voor nu heb ik er nog alle vertrouwen in dat ik mijn kansen in Duitsland wel ga krijgen.'

Dilrosun beleefde een ongelukkige seizoenstart. 'Ik was geblesseerd, maar heb ook een tijdje in quarantaine gezeten. Dat is alleen niet in het nieuws gekomen. Mijn vriendin had corona en dus moest ik twee weken binnenblijven. Dat was rond de vorige interlandperiode, toen ik nog bij de voorselectie van Oranje zat. Toen ik hersteld was, koos de trainer voor een andere formatie. We spelen nu met een diepe spits en twee spitsen daarachter.'

Javairô Dilrosun is een van de Nederlandse talenten die we over het voetlicht brengen in een uitgebreid verhaal op VI PRO. Lees hier het verhaal, waarin we onder meer aandacht besteden aan Ludovit Reis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Hertha BSC
Meer over Hertha BSC
Meer J. Dilrosun
Meer over J. Dilrosun
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.