Cruciale dagen breken aan voor SC Heerenveen

Reacties

Uiterlijk maandagavond zal de groep clubmannen die zich verenigd heeft rond erevoorzitter Riemer van der Velde besluiten of zij wat ziet in een samenwerking met de huidige leiding van SC Heerenveen.

Cruciale dagen breken aan voor SC Heerenveen

Woensdagmiddag zaten algemeen directeur Cees Roozemond, afvaardigingen van de rvc en het Stichtingsbestuur rond de tafel met een delegatie van de clubmannen. Tijdens dit overleg hebben beide partijen hun standpunten en handelswijze verklaard, ook zijn er over en weer mogelijkheden verkend om in een later stadium tot elkaar te komen.

De groep rond Van der Velde, bestaande uit ex-trainers Foppe de Haan en Gertjan Verbeek en voormalig bestuurders Tjisse Wallendal en Yme Kuiper, gaat zich nu beraden. Uiterlijk maandagavond laten zij aan de club weten of zij heil zien in een vervolggesprek. Dit gesprek zou in dit geval volgende week vrijdag plaatsvinden.

Een eventuele samenwerking tussen de huidige leiding van Heerenveen en de groep clubmannen zou cruciaal zijn voor het terugkeren van de rust rond de Friese club. Er is namelijk in veel geledingen veel verzet tegen de aanstelling van Roozemond, die dinsdag tot de vaste algemeen directeur werd benoemd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.