Crowley wil weg bij Willem II: 'Ik heb wel moeite met die houding'

Reacties

Terwijl aanvoerder Pol Llonch juist verkondigde bij Willem II te willen blijven, blijkt Daniel Crowley zijn twijfels te hebben uitgesproken over een Tilburgs avontuur in de Keuken Kampioen Divisie. De vorig seizoen na de transferdeadline teruggekeerde Brit heeft aangegeven liever elders aan de slag te gaan.

Crowley wil weg bij Willem II: 'Ik heb wel moeite met die houding'
© Pro Shots

De tekst van Llonch is niet aan Crowley besteed. De Catalaanse aanvoerder verklaarde zich medeverantwoordelijk te voelen voor de degradatie en wil graag zijn steentje bijdragen aan een snelle terugkeer naar de Eredivisie. Technisch directeur Teun Jacobs hoopt binnenkort een contractverlenging met Llonch te kunnen communiceren.

De situatie met Crowley ligt duidelijk anders, de middenvelder worstelt met zijn gevoel. 'Hij heeft aangegeven moeite te hebben met zijn motivatie. Daar vind ik wel wat van. We zijn bereid te kijken wat er kan, maar wel tegen onze voorwaarden. Ik heb wel moeite met die houding en zeker als je er nu mee komt', zegt Jacobs.

Of er nog meer spelers Tilburg zullen verlaten is nog niet duidelijk. Dat er interesse is voor linkervleugelverdediger Derrick Köhn is bekend, hij zou tegen een aanvaardbaar bod mogen vertrekken. 'Het is afwachten of er wat concreet wordt. Köhn staat open voor een stap, maar het bedrag moet aanvaardbaar zijn. Hij staat er prima in in ieder geval. Leeroy Owusu blijft ook. Ik ga Köhn en Owusu zeker niet allebei laten vertrekken. Maar als er ineens een miljoenenbod komt, is iedereen te koop natuurlijk. Zo werkt het.'

Willem II trok vooralsnog vier spelers aan. Erik Schouten, Thibaut Lesquoy, Nick Doodeman en Joshua Smits kwamen, Jacobs hoopt nog meer spelers aan te trekken. 'Een stuk of vier nog', rekent hij voor. 'Er gaat zeker nog wat bijkomen. Ik had op dit moment graag twee spelers meer binnengehaald. Dat had ook gekund, maar deze week kreeg ik twee keer nee te horen.'

Met Jeremy Bokila hebben de Tilburgers momenteel een speler op proef. Een concurrent of alternatief voor spits Jizz Hornkamp is nog wel nodig. Ook voor de defensie en voor op het middenveld wil Jacobs nog nieuwe krachten halen.

Lees hier het verhaal van vier maanden terug, toen ging het juist om de terugkeer van Crowley.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer D. Crowley
Meer over D. Crowley
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.