Criticaster Mourinho nu heel gelukkig met Alli

Reacties

Dele Alli heeft het juiste spoor weer gevonden bij Tottenham Hotspur. De naar de achtergrond verdwenen middenvelder dient zich in zijn oude glorie aan, tot genoegen van zijn criticaster José Mourinho.

Criticaster Mourinho nu heel gelukkig met Alli
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
4 - 0
Wolfsberger AC
Wolfsberger AC

Alli leek hard op weg naar de uitgang bij Tottenham Hotspur. Manager Mourinho miste de juiste instelling en gebruikte hem niet meer in de Premier League. De Engelse international moest genoegen nemen met wedstrijden in de verschillende bekercompetities. Juist daarin heeft hij zich licht verschaft aan het einde van de tunnel.

Mourinho schetste woensdag een positief perspectief voor Alli na diens optreden tegen Wolfsberger AC, dat mede dankzij een goal en de twee assists van de middenvelder met een flinke nederlaag het Europa League-podium verliet.

'We hebben een moeilijke periode gehad. Hij had een blessure en op dat moment werd er steeds gesproken of hij zou vertrekken of blijven', ging de Portugees terug in de tijd. 'De transfermarkt ging dicht, de blessure verdween en hij begon te werken aan zijn motivatie.'

Die instelling vertaalt zich ook in goede optredens binnen de lijnen. 'Hij speelt erg goed. Ik zeg niet dat hij een vaste basisplaats heeft omdat er nog zoveel wedstrijden zijn. Maar dat moment komt eraan.'

Die wederopstanding is zeer welkom voor Tottenham. 'We gaan elke drie dagen een wedstrijd krijgen, er staan in maart tien duels voor ons op het programma. Om Dele terug te hebben op dit niveau, is heerlijk.' Deze woorden van Mourinho zullen ook Alli goed doen.

José Mourinho na de ruime zege in de Europa League.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.